Можливості національного антикорупційного бюро України розслідувати справи, провадження за якими здійснює прокуратура: від історії питання до нормативних пропозицій - Деркач, Сергій (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Уся представлена в цій статті інформація є індивідуальною позицією автора та не є офіційною думкою чи позицією Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні, в якій він працює. Проаналізовано теоретичні передумови та нормативне урегулювання можливості Національного ан-тикорупційного бюро України здійснювати досудове розслідування у справах, які раніше перебували у прова-дженні інших органів розслідування, зокрема у органів прокуратури.