Особливості організації первинної професійної підготовки поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції, на рівні центрів первинної професійної підготовки «Академія поліції» - Савельєва, Інна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано адміністративно-правове регулювання організації первинної професійної підготовки поліцейських, яких уперше прийнято на службу в поліції, на рівні центрів первинної професійної підготовки «Академія поліції». Висвітлено проблеми, пов’язані з недосконалістю нормативно-правових актів, що регулю-ють досліджуване питання, а також пропонує шляхи їх вирішення