Адміністративно-правовий статус Міністерства юстиції України у сфері правової освіти населення - Гуцул, Вадим (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Розкрито погляди на поняття правового статусу Міністерства юстиції України у сфері правової освіти населення, охарактеризовано поняття статус, адміністративно-правовий статус, визначена його елементна структура. Наведено складові елементи адміністративно-правового статусу Міністерства юстиції України, які формують його окрему складову у сфері правової освіти населення.