Підстави дисциплінарної відповідальності судді - Цикал, Максим; Шамрук, Наталя (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Проаналізовано правові та практичні аспекти притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Виявлено проблемні питання застосування дисциплінарних стягнень до суддів. Запропоновано шляхи удосконалення діючого законодавства щодо дисциплінарної відповідальності суддів.