Удосконалення публічного управління сферою охорони здоров’я в Україні: аналіз реформи та європерспективи - Книш, Сергій (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Висвітлено проблему удосконалення публічного управління сферою охорони здоров’я. Наголошено на важливості забезпечення медичних прав громадян під час реалізації реформи системи охорони здоров’я. Зроблено висновок про ефективність реформи та її відповідність позитивному досвіду країн Європейського Союзу. Виокремлено недоліки, що супроводжують хід проведення реформи.