Фіктивне підприємництво в Україні. Поняття та зв’язок з іншими економічними злочинами - Пілюков, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Розглянуто історичні та соціальні передумови виникнення економічних злочинів в Україні, поняття фіктивного підприємства та фіктивного підприємництва як окремого виду злочину, його зв’язок з іншими злочинами у сфері економіки.