Види спеціальних знань, що використовуються під час розслідування корупційних злочинів - Шрамко, Олександр (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Досліджено види спеціальних знань, що використовуються слідчим та судом під час розслідування корупційних злочинів