ПОНЯТТЯ ІНФОРМАЦІЙНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ІНФОРМАЦІЇ В ПРОКУРОРСЬКІЙ ДІЯЛЬНОСТІ - Мазурик, Святослав (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Мазурик С. Поняття інформаційного забезпечення та класифікація інформації в прокурорській діяльності. Досліджено загальні положення інформаційного забезпечення органів прокуратури України в сучасній державі, особливості та класифікації інформації в прокурорській діяльності. Розроблено авторське визначення інформаційного забезпечення, розкрито його особливості, визначені види інформації, якими оперує прокурор. Мазурик С.Понятие информационного обеспечения и классификация информации в прокурорской деятельности. Исследовано общие положения информационного обеспечения органов прокуратуры Украины в современном государстве, особенности и классификацию информации в прокурорской деятельности. Разработано авторское определение информационного обеспечения, раскрыто его особенности, определено виды информации, которыми оперирует прокурор. Mazurik S. Сoncept of information support and classification of information in prosecution activity. The article investigates the general provisions of information support of the prosecution of Ukraine in the modern state, characteristics and classifcation of information in the prosecution activity. It is designed to ensure the author’s definition of information disclosed its features, as well as certain types of information, which operates prosecutor.