ОСОБЛИВОСТІ АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВОГО СТАТУСУ ДЕРЖАВНОЇ КРИМІНАЛЬНО-ВИКОНАВЧОЇ СЛУЖБИ УКРАЇНИ В СУЧАСНИХ УМОВАХ РЕФОРМУВАННЯ - Зливко, Станіслав (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Зливко С. Особливості адміністративно-правового статусу державної кримінально-виконавчої служби України в сучасних умовах реформування . Досліджено особливості правового статусу Державної кримінально-виконавчої служби України в сучасних умовах реформування органів виконавчої влади. Зосереджено увагу на дослідженні поняття адміністративно-правового статусу, на суперечливих положеннях законодавчого та підзаконного регулювання правового статусу державної кримінально-виконавчої служби України. Зливко С.Особенности административно-правового статуса государственной уголовно-исполнительной службы Украины в современных условиях реформирования. Исследовано особенности правового статуса Государственной уголовно-исполнительной службы Украины в современных условиях реформирования органов исполнительной власти. Сосредоточено внимание на исследовании понятия административно-правового статуса, на противоречивых положениях законодательного и подзаконного регулирования правового статуса государственной уголовно-исполнительной службы Украины. Zlyvko S.The peculiarities of administrative and legal status of the state criminal-executive of Ukraine in modern conditions of reforming. In this article the author studies the peculiarities of administrative and legal status of the State criminal-executive of Ukraine in modern conditions of reforming the organs of state power. The attention is paid to research of the definition of administrative and legal status, the controversial positions of legal and sub-legal regulation of the legal status of the State criminal-executive of Ukraine.