ШАХРАЙСТВО, ВЧИНЕНЕ СПОСОБОМ ФІНАНСОВОЇ ПІРАМІДИ (УКРАЇНСЬКІ РЕАЛІЇ) - Банах, Сергій; Немоскальов, Анатолій (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Банах С., Немоскальов А. Шахрайство, вчинене способом фінансової піраміди (українські реалії). Стаття являє собою дослідження правових та організаційних основ запобігання шахрайству вчиненого способом фінансової піраміди. У ній з’ясовано соціальну сутність, правову природу розвитку цього феномена. Охарактеризовано рівень, динаміку та структуру шахрайства вчиненого способом фінансової піраміди. Банах С., Немоскалёв А. Мошенничество, совершенное способом финансовой пирамиды (украинские реалии). Статья представляет собой исследование правовых и организационных основ предотвращения мошенничества совершенного способом финансовой пирамиды. В ней установлено социальную сущность, правовую природу развития этого феномена. Охарактеризованы: уровень, динамика и структура мошенничества совершенного способом финансовой пирамиды. Banah S,. Nemoskalyov A. Fraudcommittedbyway of a fnancial pyramid(Ukrainian realities). The article is a study of legal and organizational basis of preventing fraud committed by way of a financial pyramid. It found a social entity, the legal nature of this phenomenon. The characteristic level, dynamics and structure of the fraud committed by way of a financial pyramid.