ПРОБЛЕМИ ТЛУМАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ «ВИКЛАДАЦЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ» В АНТИКОРУПЦІЙНОМУ ЗАКОНОДАВСТВІ УКРАЇНИ - Загиней, Зоя; Кваша, Оксана (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Загиней З., Кваша О. Проблеми тлумачення поняття «викладацька діяльність» в антикорупційному законодавстві України . Розглянуто проблему інтерпретації та застосування поняття «викладацька діяльність», що використовується в антикорупційному законодавстві України. Зроблено висновок, що викладацька діяльність може здійснюватися як у навчальних закладах, так і за їх межами. Загиней З., Кваша О. Проблемы толкования понятия «преподавательская деятельность» в антикоррупционном законодательстве Украины. Рассмотрена проблема интерпретации и применения понятия «преподавательская деятельность», используемое в антикоррупционном законодательстве Украины. Сделан вывод, что преподавательская деятельность может осуществляться как в учебных заведениях, так и за их пределами. Zahyney Z., Kvasha O.Problems for interpretation of «teaching» in anticorruption legislation Ukraine. The article deals with the interpretation of the concept of «teaching activities» used in the anti-corruption legislation of Ukraine. It was concluded that teaching activities can be carried out both in schools and outside.