Періодизація процесу формування українського морського законодавства в умовах приведення його до стандартів міжнародного морського права - Ребкало, Микола (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
В статті запропоновано авторський погляд стосовно потреби у періодизації морського законодавства Україні у процесі приведення його до міжнародних морських стандартів. В ході проведеного у статті дослідження визначено характерні риси, які притаманні кожному із визначених етапів та сформульовані певні висновки з цього приводу.