Поняття інформаційної діяльності правоохоронних органів - Банах, Сергій (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
У статті проведено аналіз інформаційного забезпечення діяльності правоохоронних органів. Доведено, що в нашій країні необхідно удосконалювати міжвідомчу систему інформаційного забезпечення відповідно до вимог міжнародних стандартів. Запропоновано напрямки вирішення завдань сучасного інформаційного забезпечення в органах внутрішніх справ України.