Особливості виконання субсидіарних зобов’язань - Слома, Валентина (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Стаття присвячена дослідженню питань, пов’язаних з виконанням субсидіарних зобов’язань. Автором охарактеризовано підстави, порядок залучення субсидіарного боржника до виконання зобов’язання, а також наслідки такого виконання для сторін зобов’язання. При написанні статті автором проаналізовано погляди вчених на проблематику виконання субсидіарного зобов’язання, а також положення законодавства.