Громадянська правосвідомість як запорука правопорядку в державі - Савенко, Віктор (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Розглянуто теоретичні особливості формування громадянської правосвідомості та її вплив на утвердження правопорядку в державі; проаналізовано теорії походження правопорядку та аргументовано механізми формування правопорядку через синтез правових цінностей і норм права; охарактеризовано можливості та способи впливу правової культури та правосвідомості на формування правопорядку в державі.