Український визвольний рух 1940-1950-х років: інституціалізація досліджень (вибрані аспекти) (продовження)* - Ухач, Василь (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
Проаналізовано процеси інституціалізації досліджень суб’єктів українського визвольного руху періоду 1940-1950-х років в контексті державної політики комеморації. Розкрито діяльність незалежних неурядових науково-громадських установ, зокрема, Центру досліджень визвольного руху.