Поняття та особливості інформації як теоретичної категорії - Банах, Сергій (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
Розглянуто трансформацію тлумачення терміну «інформація» як теоретичної категорії з позиції різноманітних галузей знань, його особливості та зміст. Особливу увагу приділено узагальненню та систематизації різних наукових підходів до визначення поняття «інформація». Проаналізовано та здійснено класифікацію поняття «правова інформація». Означено пріоритетність уніфікації поняття «інформація» в українському законодавстві.