ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ ТА РОЗВИТКУ ДОГОВОРУ НАЙМУ - Калаур, Іван (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Калаур І.Історія становлення та розвитку договору найму. Досліджено поняття договору найму у законодавчих актах XVIII-XXI ст., які регулювали цивільні відносини на українських землях. Визначено місце та значимість цієї договірної форми у різні періоди розвитку майнового обігу. Калаур И.История становления и развития договора найма. Исследовано понятие договора найма в законодательных актах XVIII-XXI в., которые регулировали гражданские отношения на украинских землях. Определено место и значение этой договорной формы в разные периоды развития имущественного оборота. Kalaur I. The history of the development and lease agreement. This work investigated the concept of the contract of employment in the legislation XVIII-XXI vv to regulate civil relations in Ukrainian lands. Determined, the place and importance of this contractual form in different periods of development of property turnover.