ПРАВОВІ ЗАСАДИ РЕГУЛЮВАННЯ ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНИХ ВІДНОСИН ФЕДЕРАТИВНОЇ РЕСПУБЛІКИ НІМЕЧЧИНА - Фліссак, Костянтин (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
Висвітлено правові основи регламентування і регулювання зовнішньоекономічних відносин високорозвиненої країни з відкритою ринковою економікою на прикладі Федеративної Республіки Німеччина. Розглянуто особливості правових взаємовідносин ФРН з ЄС та третіми країнами у відстоюванні національних інтересів в рамках міжнародного економічного права. Привернуто увагу до можливостей адаптації німецької практики у забезпечення національних інтересів України.