ПРАВОВІ ОСНОВИ ПРИНЦИПУ ГЛАСНОСТІ В ДІЯЛЬНОСТІ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ - Черномиз, Назар (Актуальні проблеми правознавства, 2020)
Стаття присвячується проблемним аспектам реалізації та забезпечення принципу гласності в діяльності державних органів України.. Зокрема, у статті здійснюється дослідження правової діяльності органів Служби безпеки України в аспекті забезпечення відкритості та прозорості у діяльності СБУ. Проаналізовано наукові публікації щодо даної тематики. Запропоновано певні підходи для покращення законодавства.