ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ ЗА МЕЖАМИ ЗЕМЛІ В УМОВАХ СТРІМКОГО ОСВОЄННЯ КОСМІЧНОГО ПРОСТОРУ - Тєнєшев, Вячеслав; Антошків, Аліна (Актуальні проблеми правознавства, 2021)
У статті досліджено прогалини законодавства у сфері космічних відносин, проаналізовано чинні міжнародні договори та вивчено проблеми їх практичного застосування. Досліджено необхідність законодавчого врегулювання майбутньої колонізації космосу, видобутку корисних копалин, захисту суб’єктів космічних відносин, та можливі наслідки ігнорування даних питань.