ДЕРЕГУЛЯЦІЯ У СФЕРІ ПРАВОВОГО РЕГУЛЮВАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ ВІДНОСИН АБО НОВА «ЗЕМЕЛЬНА КОНСТИТУЦІЯ» - Зигрій, Ольга; Ковальчук, Юлія (Актуальні проблеми правознавства, 2021)
Розкрито актуальність та значущість приділення належної уваги дослідженню дерегуляції у сфері правового регулювання земельних відносин, проведено детальний опис особливостей здійснення дерегуляції із прийняттям Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин». Відображено широкий пласт регулювання земельних відносин, які вносять суттєві зміни в правове поле земельної сфери. Підведено підсумки та подано пропозиції.