Деякі аспекти правової природи та укладення мирової угоди в господарському процесі - Вербіцька, Мар'яна (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено правову природу, особливості мирової угоди, порядок укладення та виконання мирової угоди. Приділено значну увагу розгляду затвердження мирової угоди під час здійснення судочинства у господарських справах. Проаналізовано окремі проблеми застосування мирової угоди на практиці. Исследуются правовая природа, особенности мирового соглашения, порядок заключения и исполнения мирового соглашения. Большое внимание уделено утверждению мирового соглашения при совершении судопроизводства в хозяйственных делах. Проанализированы отдельные проблемы применения мирового соглашения в практике. It has been investigating the legal nature, features like transaction settlement, the procedure for concluding and implementing settlement agreement in the article. The great attention is devoted to pointing out of the approval of the settlement agreement during the proceeding in commercial matters. Analyzed Some problems of application of the settlement agreement in practice are analyzed.