Окремі аспекти реформування системи ювенальної юстиції в Україні - Терещук, Галина (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Проаналізовано основні шляхи реформування системи ювенальної юстиції в Україні як важливого елементу у державному механізмі захисту прав неповнолітніх на сучасному етапі. Проанализированы основные пути реформирования системы ювенальной юстиции в Украине как важного элемента в государственном механизме защиты прав несовершеннолетних на современном этапе. The article analyzes the main ways of reforming the juvenile justice system in Ukraine as an important element in the state mechanism of protection of minors today.