Значення угоди про примирення в кримінальному процесі - Декайло, Петро; Чапля, Іванна (Актуальні проблеми правознавства, 2022)
Стаття присвячена дослідженню угоди про примирення у кримінальному провадженні. У статті розглянуто положення чинного кримінально-процесуального законодавства щодо укладення угоди про примирення. Висвітлено значення даної угоди в кримінального провадженні а також проблеми що виникають у зв’язку з її укладенням.