Спадковий договір: гармонізація з правом Європейського Cоюзу - Труфанова, Юлія; Яценко, Христина (Актуальні проблеми правознавства, 2022)
Висвітлено питання недостатньої урегульованості інституту спадкового договору в національному законодавстві. Розкрито правову природу спадкового договору за законодавством країн Європейського Союзу. Розкрито відмінності спадкового договору в українському законодавстві від європейського законодавства.