Проблемні аспекти у сфері гарантування дотримання прав і свобод людини у діяльності органів Національної поліції України при забезпеченні публічної безпеки - Палій, Валерій (Актуальні проблеми правознавства, 2022)
Проаналізовано, проблемні аспекти у сфері гарантування дотримання прав і свобод людини у діяльності органів Національної поліції України при забезпеченні публічної безпеки. Окреслено, дві групи проблем з якими зіштовхуються працівники правоохоронних органів - загальні та специфічні. Запропоновано, розробити та впровадити у навчальні плани спеціальний курс «Поняття та підстави застосування обмежувальних заходів працівниками правоохоронних органів» у вищих навчальних закладів із специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських