Окремі аспекти судового контролю в конституційному провадженні: теорія та практика - Розвадовський, Володимир (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено проблеми суперечності Конституції України нормативно-правових актів, що є предметом конституційного контролю. Проаналізовано види (підходи) контролю, які здійснює Конституційний Суд України за нормативно-правовими актами, міжнародними договорами, рішеннями референдумів. Исследовано проблемы противоречия Конституции Украины нормативно-правовых актов,которые являются предметом конституционного контроля. Проанализировано виды (подходы) контроля, которые осуществляет Конституционный Суд Украины за нормативно-правовыми актами, международными договорами, решениями референдумов. The article examines the problems of the contradictions of the Constitution of Ukraine with legal acts that are the subject of constitutional control. The types (approaches) of control carried out by the Constitutional Court of Ukraine by normative legal acts, international agreements, decisions of referendums are analyzed.