Інститут імпічменту в системі конституційно-правової відповідальності - Цимбалістий, Тарас (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено поняття та сутність імпічменту. Проаналізовано конституційно-правові норми про імпічмент, визначаються проблеми його реалізації в Україні. Внесено пропозиції щодо удосконалення чинного законодавства у цій сфері. Исследовано понятие и сущность импичмента. Проанализировано конституционно-правовые нормы об импичменте, определены проблемы его реализации в Украине. Внесено предложения по совершенствованию действующего законодательства в этой сфере. The article deals with the concept and nature of impeachment. Analyzes the constitutional and legal provisions on impeachment, defined problems of its realization in Ukraine. Made suggestions for improving the current legislation in this area.