Проблемні аспекти кадрового забезпечення спеціалізовано антикорупційного прокуратури - Демків, Денис (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено кадрове забезпечення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури на основі аналізу теоретико-правових засад чинного законодавства України та узагальнень практики його реалізації. Визначено особливості системи формування кадрів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Запропоновано напрямки вирішення проблемних аспектів кадрового забезпечення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Исследовано кадровое обеспечение Специализированной антикоррупционной прокуратуры на основе анализа теоретико-правовых основ действующего законодательства Украины и обобщений практики его реализации. Определены особенности системы формирования кадров Специализированной антикоррупционной прокуратуры. Предложены направления решения проблемных аспектов кадрового обеспечения Специализированной антикоррупционной прокуратуры. The article is devoted to the problem aspects of the Specialized Anti-Corruption Prosecutor’s Office staff formation on the basis of the analysis of the theoretical and legal foundations of the current Ukrainian legislation and generalizations of its practical realization. The features of the staff formation system of the Specialized Anti-Corruption Prosecutor’s Office are determined. The directions of solving the problem aspects of staff formation of the Specialized Anti-Corruption Prosecutor’s Office are offered.