Окремі питання судово-експертного забезпечення досудового розслідування в умовах реформування системи МВС України - Пілюков, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Розглянуто окремі питання судово-експертного забезпечення досудового розслідування в умовах рефор-мування системи МВС України. Висловлено окремі зауваження щодо спільної діяльності Експертної служби та органів досудового розслідування при проведенні слідчих (розшукових) дій. Внесено пропозиції щодо нормативно-правового врегулювання їх подальшої співпраці. Рассмотрено отдельные вопросы судебно-експертного обеспечивания досудебного расследования в условиях реформирования системы МВД Украины. Высловлены отдельные замечания, которые имеют место в их совместной деятельности при проведении следственных (розыскных) действий. Внесены предложения по нормативно-правовому урегулированию их дальнейшего сотрудничества. Some issues of forensic expert support of pre-trial investigation in the conditions of reforming the system of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine are considered. Some comments were made on the joint activity of the Expert Service and the bodies of pretrial investigation during investigations (investigatory) actions. Proposals on the normative and legal regulation of their further cooperation are presented.