Правове забезпечення взаємодії України та МВФ в економічній та фінансовій сферах - Жукорська, Ярина (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено правове забезпечення взаємодії України та МВФ в економічній та фінансовій сферах. Визначено позитивні та негативні моменти їх співпраці. Исследовано правовое обеспечения взаимодействия Украины и МВФ в экономической и финансовой сферах. Определено положительные и отрицательные моменты их сотрудничества. In the article, the author conducts research on legal provision of interaction between Ukraine and the IMF in the economic and financial spheres. Identifies the positive and negative aspects of this collaboration.