Ефективність правотворчості як категорія сучасного європейського конституціоналізму - Годованик, Євген (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Висвітлено проблеми визначення якості та ефективності правотворчості як базового способу створення правових норм у сучасних європейських правових системах, що забезпечує їх нормальне функціонування. Проаналізовано найважливіші методологічні підходи до змісту законотворчої діяльності у сучасних умовах суспільно-правового розвитку. Осветлено проблемы определения качества и эффективности правотворчества как базового способа создания правовых норм в современных европейских правовых системах, который обеспечивает их нормальное функционирование. Проанализировано важнейшие методологические подходы к содержанию законотворческой деятельности в современных условиях общественно-правового развития. This article is devoted to the problems of determining the quality and effectiveness of lawmaking as a basic way of creating law in modern legal systems that ensure proper operation. The author analyzes the major methodological approaches to the content of legislative activity in modern conditions of social and legal development.