Принципи адвокатської діяльності у провадженні у справах про адміністративні правопорушення - Пузирний В"ячеслав (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Досліджено принципи адвокатської діяльності у проваджені у справах про адміністративні правопору-шення. Охарактеризовано види принципів адвокатської діяльності у проваджені у справах про адміністративні правопорушення. Відображено відомості щодо проблем реалізації принципів адвокатської діяльності під час виконання адвокатом своїх професійних обов’язків у проваджені у справах про адміністративні правопорушення. Исследовано принципы адвокатской деятельности в производстве по делам об административных правонарушениях. Характеризуются виды принципов адвокатской деятельности в производстве по делам об административных правонарушениях. Отражены сведения о проблемах реализации принципов адвокатской деятельности при исполнении адвокатом своих профессиональных обязанностей в производстве по делам об административных правонарушениях. In the article, principles of advocacy activity in proceeding in administrative offence cases are investigated. Kinds of principles of advocacy activity in proceeding in administrative offence cases are characterised. Data concerning problems of realisation of principles of advocacy activity are displayed during performance by a lawyer of professional duties in proceeding in administrative offence cases.