Захист прав кредиторів – суб’єктів господарювання у відносинах із неплатоспроможними банками: проблемні аспекти - Возняковська, Крістіна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Розглянуто проблеми захисту прав кредиторів – суб’єктів господарювання у відносинах із неплатоспроможними банками. Зроблено висновок про необхідність усунення підстав неплатоспроможності банківських установ, підвищення ефективності наглядової діяльності Національного банку України та управлінських функцій Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, перегляду черговості задоволення вимог кредиторів до банку-банкруту та закріплення юрисдикції господарських судів стосовно справ щодо неплатоспроможності банків