Адміністративно-правові відносини у сфері обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів в Україні - Савранчук, Людмила (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Досліджено особливості адміністративно-правових відносин у сфері обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників наземних транспортних засобів. Сформульовано авторське визначення дефініції «адміністративно-правові відносини у сфері обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів»