Встановлення об’єктивної істини як мета доказування - Рогатинська, Ніна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано теоретичні проблеми встановлення об’єктивної істини в кримінальному процесуальному доказуванні. Розглянуто основні складові елементи об’єктивної істини в доказуванні.