Інформаційно-правове забезпечення системи безоплатної правової допомоги - Струкова, Крістіна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Досліджено поняття та сутність інформаційно-правового забезпечення системи безоплатної правової допомоги в України через аналіз змісту інформаційного супроводження діяльності суб’єктів із надання безоплатної правової допомоги. Проаналізовано чинне адміністративно-правове законодавство у сфері надання безоплатної правової допомоги. Встановлено особливості та характер інформаційно-правових аспектів надання первинної та вторинної безоплатної правової допомоги, а також здійснив розмежування особливостей їх інформаційно-правового забезпечення в контексті надання правових послуг.