Особливості обшуку під час досудового розслідування. Ухилення від проходження військової строкової служби та мобілізації - Фокін, Ярослав (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Розглянуто тактику проведення обшуку, визначену законодавством України. Здійснено загальну характеристику обшуку як слідчої (розшукової) дії, що спрямована на виявлення та фіксацію відомостей про обставини ухилення від призову на строкову військову службу і мобілізації. Запропоновано алгоритм дій при обшуку на початковому етапі розслідування цього злочину.