Розслідування шахрайств, пов’язаних iз залученням коштiв громадян на будiвництво житла - Кустмарцев, Володимир; Ворко, Євген (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано розслiдування шахрайств, пов’язаних iз залученням коштiв громадян на будiвництво житла. Висвітлено суть та структуру злочинів у сфері нерухомості. З’ясовано шляхи протидії подібним шахрайствам та запропоновано систему вдосконалення фінансового контролю підприємств будівельного комплексу