Керівник пенітенціарного закладу: питання правового закріплення вимог професійної компетентності - Зливко, Станіслав (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Розглянуто професійну компетентність та управлінську роль керівника у сфері виконання покарань. Розкрито сутність та висвітлено характерні особливості професійної компетентності керівника в умовах реформування кримінально-виконавчої служби. З урахуванням специфіки призначення і потреб керівника пенітенціарної системи визначено основні позиції щодо його професійної компетентності.