Розбудова системи безоплатної правової допомоги в Україні - Рогатинська, Ніна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано діяльність безоплатної правової допомоги в Україні, механізм реалізації цього права, підстави та державні гарантії щодо надання безоплатної правової допомоги. Визначено завдання Координаційного центру. Наведено недоліки системи безоплатної правової допомоги.