ОСОБЛИВОСТІ УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ НА МУЗИЧНИЙ ТВІР - Грабовська, Ганна Миронівна (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Грабовська Г. М. Особливості укладення договору на музичний твір.Розглянуто правові питання, які виникають при укладенні договорів стосовно музичного твору. Проаналізована нормативно-правова база щодо використання авторських та суміжних прав, а також подана класифікація договорів.Грабовська А. М. Особенности заключения договора на музыкальное произведение.Рассматриваются правовые вопросы, возникающие при заключении договоров относительно музыкального произведения. Проанализирована нормативно-правовая база по использованию авторских и смежных прав, а также представлена классификация договоров.Grabovska G. Features a contract for music.In the article examines the legal issues which are arising in respect of contracts entered into musical composition. Analyzed the legal basis for use of copyright and related rights, and provides a classification of contracts.