Кодифікація правових норм щодо реалізації і захисту прав та свобод інвалідів - Соболь, Євген; Владимирова, Валентина (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Обґрунтовано необхідність здійснення кодифікації адміністративно-правових норм щодо реалізації і захисту прав та свобод інвалідів. Визначено авторське бачення запропонованого Закону України «Про діяльність публічної адміністрації щодо реалізації та захисту прав і свобод інвалідів».