Правові аспекти мораторію та їх вплив на становлення й розвиток ринку землі в Україні - Зигрій, Ольга; Колодійчук, Назар; Павлишин, Мар’яна (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Розкрито сутність поняття мораторію. Виявлено його позитивні та негативні сторони. Проаналізовано актуальні дослідження науковців щодо продажу земель сільськогосподарського призначення. Сформульовано висновки щодо впливу мораторію на економічне становище України та доцільність його скасування.