Актуальні питання вдосконалення адміністративно-правових засобів забезпечення професійної орієнтації осіб з інвалідністю - Кондратенко, Віталій (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано нормативно-правові акти, у яких закріплено механізми організації та реалізації про-фесійної орієнтації. З’ясовано систему адміністративно-правових засобів забезпечення професійної орієнтації осіб з інвалідністю та запропоновано окремі шляхи їхнього розвитку.