Застосування принципу верховенства права в практиці Європейського суду з прав людини - Грубінко, Андрій; Галашин, Ірина (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Висвітлено проблеми застосування принципу верховенства права в практиці Європейського суду з прав людини з врахуванням напрацювань сучасної вітчизняної та закордонної науки. Здійснено теоретико-правовий аналіз проблем застосування цієї практики вітчизняними судами та запропоновано шляхи її вдосконалення.