Відновлення становища, яке існувало до порушення права, як ефективний спосіб захисту: розмежування адміністративної юрисдикції від цивільної і господарської - Жук, Андрій (Актуальні проблеми правознавства, 2018)
Проаналізовано правову природу та особливості застосування відновлення становища, яке існувало до порушення права, та поновлення права як ефективних засобів захисту прав громадян. Розглянуто умови та особливості застосування цих способів захисту, а також приклади судової практики.