НАПРЯМКИ СЕРВІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ В УКРАЇНІ - Махиніч, Юрій (Актуальні проблеми правознавства, 2017)
Махиніч Ю. Напрямки сервісного обслуговування великих платників податків в Україні Проаналізовано правове забезпечення процедур та діяльності щодо сервісного обслуговування великих платників податків. Здійснено спробу визначення змісту, форм та напрямів удосконалення діяльності спеціалзованих податкових адміністрацій щодо сервісного обслуговування великих платників податків в Україні. Махинич Ю. Направления сервисного обслуживания крупных налогоплательщиков в Украине. Проанализировано правовое обеспечение процедур и деятельности по сервисному обслуживанию крупных налогоплательщиков. Предпринята попытка определения содержания, форм и направлений совершенствования деятельности специализированных налоговых администраций по сервисному обслуживанию крупных плательщиков налогов в Украине. Makhynich Y. Directions of large taxpayers maintenance in Ukraine. In this article the author analyzes the legal security procedures and activities to service the large taxpayers. The author attempted to determine the content, forms and directions of improvement of tax administration specialized on service of large taxpayers in Ukraine.