Теоретико-правова характеристика системи джерел адміністративного права України - Хіля, Михайло (Актуальні проблеми правознавства, 2019)
Здійснено теоретико-правову характеристику системи джерел адміністративного права України. Зазначено, що  система джерел адміністративного права України є складна за структурою, динамічна, багатофункціональна, цілеспрямована та керована складова системи права України, яка відображає особливості становлення останньої, ефективно взаємодіє з іншими елементами національної системи права, забезпечуючи їх розвиток за допомогою принципів права, норм-принципів, стандартів та методів правового регулювання.